Добре дошли във видео портала за недвижими имоти !


Имоти - продажба или под наем без комисионна ! Спести време и пари ! Лесно , удобно и безплатно !

С този сайт ние помагнаме на всички, които искат да продават и купуват имоти.Чрез тази платформа купувачите си спестяват излишни огледи.А продавачите имат сигурност ,че имота ще бъде оценен предварително. Спестявате време и пари ,не се разхождате излишно да гледате нещо ,което няма да ви хареса.Ние не взимаме комисионна от продавача или купувача.

Покажете вашият имот директно,без посредници ! С нашия портал увеличавате шанса за продажба , защото когато купувач от друг град желае да закупи имот той може да го види и да го одобри предварително !

За връзка с нас:e-mail: office@propertybg-video.eu ; телефон- мобилен 0895076567

За да качите оферта моля да се регистрирате.Качването на обяви за продажба на имоти сега е безплатно.

Продажбата на вашият Имот е във вашите ръце !!

Условия за видеоформата и съдържанието му.

Всяко видео трябва да показва дадения имот.Както и общ изглед от улицата.

Всяко видео трябва да бъде едно цяло да няма прекъсвания.Видео формата може да е mp4 или avi .Може да бъде и друг формат ние се задължаваме да го обработим.Видеото може да бъде съпроводено с обяснителен глас за показваните помещения и всички предимства на имота, без значение дали е за продажба или за отдаване под наем.Заснемането може да се извърши с подходящ телефонен апарат или камера.

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СЕ КАЧВА И ЕДНА СНИМКА НА ИМОТА когато искате да качите оферта за нива или терен за застрояване ,то видеото трябва да показва цялата местност.


Информация за Клиентите продаващи имоти

Видео Платформата ни се посещава основно от Англичани , Италианци ,Германци (както и от други държави, разбира се големият процент на посещения е от България).

© 2017 Купи-имот.Бг. Trademarks and brands are the property of propertybg-video.eu & Купи-имот.Бг

(Powered by Hosting.estanet.net)